Lliga de Pàdel

  • Lliga de Pàdel

IINFORMACIÓ SOBRE LES CLASSES DE PÀDEL A:

http://padelcalmonestir.com/condicions-preus-horaris/Des de Cardonaevents organitzarem una lliga de padel a les instalacions del Pàdel Cal Monestir. Les bases de la lliga de padel són les següents:

PER VEURE ELS RESULTATS I LES CLASSIFICACIONS ENTRAR A:

http://www.padelcalmonestir.com


Enllaç:

https://www.facebook.com/padelcalmonestir

LLIGA CAL MONESTIR

Organització: Cardonaevents.com

DURADA/INSCRIPCIONS

Lliga, duració:
• Del 1/02/2015 a 31/05/2015 les lligues Masculina Gol i Femenina.
• Del 1/02/2015 a 15/05/2015 les lligues Masculina Silves 1 i 2 i Mixta Gol 1 i 2.
El dia 31 de maig s’ hauran d’ haver disputat tots els partits les lligues Masculina Gol i Femenina.
El dia 31 de maig s’ hauran d’ haver disputat tots els partits de les lligues Masculina Silves 1 i 2 i Mixta Gol 1 i 2.
Inscripcions des del 10 de gener fins el 31 de gener a les 12:00 del migdia.
La llista de participants es penjarà en el Facebook Pàdel Cal Monestir i en el grup de WhatssApp.
Per inscriure’s es pot fer al telèfon 630251784 o al mail .(JavaScript debe estar activado para ver esta dirección de email) o al Facebook de Pàdel Cal Monestir, on es deixarà el nom dels components de la parella i el telèfon dels dos components.

PREUS

Els preus per disputar la lliga serà els de lloguer de la pista de pàdel que ja hi ha estipulats i en l’ horari en que es faci la partida:
• 10 euros de dilluns a divendres de 10:00 a 17:00.
• 12 euros de dilluns a divendres de 17:00 a 23:00, caps de setmana i festius.
• Preu llum 1 euro per hora.
Es podrà utilitzar, en cas de tenir-lo, l’ abonament juga 10 paga 8.
Les parelles que es classifiquin per les finals pagaran 6 euros per parella per tenir dret a disputar-les.


COMPETICIÓ

Lliga en modalitat tots contra tots.
Un cop finalitzada la lliga regular:
Els 4 primers de les categories Masculina Gol i Femenina es classifiquen per jugar les semifinals que es disputaran de la següent manera:
• Primer contra quart i segon contra tercer.
• Al millor de tres sets.
• Les quatre parelles semifinalistes de cada categoria tindran deu dies a partir del final de la lliga regular per posar-se d’ acord i disputar els partits (del 01/06/2015 al 10/06/2015 ambdós dates incloses).
• Les finals es buscarà, dins les tres setmanes següents (un cop acabades les semifinals) , un cap de setmana que vagi bé a totes les parts per disputar-les en horari per determinar.
Els 4 primers de les categories Masculina Silves 1 i 2 i Mixta Gol 1 i 2 es classifiquen per jugar el quarts de finals que es disputaran de la següent manera:
• Primer grup 1 contra quart grup 2 i segon grup 1 contra tercer grup 2.
• Primer grup 2 contra quart grup 1 i segon grup 2 contra tercer grup 1.
• Al millor de tres sets.
• Les parelles que disputin els quarts de final de cada categoria tindran 15 dies a partir del final de la lliga regular per posar-se d’ acord i disputar els partits (del 15/05/2015 al 31/05/2015 ambdós dates incloses).
• Les quatre parelles semifinalistes de cada categoria tindran deu dies a partir del final de la lliga regular per posar-se d’ acord i disputar els partits (del 01/06/2015 al 10/06/2015 ambdós dates incloses).
• Les finals es buscarà, dins les tres setmanes següents (un cop acabades les semifinals) , un cap de setmana que vagi bé a totes les parts per disputar-les en horari per determinar.

Els partits es jugaran segons les normes de la Federació Catalana de Pàdel.
Es crearà un grup de WhatsApp perquè les parelles es posin d’ acord amb els dies en disputar els partits.
Els partits seran al millor de tres sets.
En cas d’ arribar al 6 a 6, es decidirà el set per mort súbita (tie-break).
Cada victòria sumarà 3 punts i cada derrota 1 punt a la classificació general de la lliga.
Un cop finalitzat el partit es notificarà via WhatsApp el resultat.
Cada resultat s’ anotarà en una classificació que es podrà veure a través del Facebook de Pàdel Cal Monestir o del grup de WhatsApp.
En cas d’ empat, es decidirà la classificació segons l’ enfrontament directe, coeficient de tota la lliga (partits guanyats-perduts), coeficient de tota la lliga de sets i serveis (sets guanyats/perduts –serveis guanyats/perduts).

PREMIS

Copa pels tres primers classificats.
Un carnet de 10 hores gratis per cadascun de la parella guanyadora (1er classificat).
Material esportiu per les parelles guanyadores.
Els premis s’ atorgaran el cap de setmana de les finals, en finalitzar la competició.
REGLAMENT DE LA COMPETICIÓ

Mínim 6 parelles en les categories masculines / femenines / mixtes. En cas de no arribar a omplir les categories es donarà la opció a la parella femenina o mixta de jugar en la competició masculina.
Un mateix jugador pot participar amb dos categories diferents.
En cas de lesió d’ un jugador de la parella es deixarà que aquest sigui substituït per un membre no inscrit fins al moment de la lesió.
Tots els partits es realitzaran en les instal•lacions del Pàdel Cal Monestir.
Si alguna parella decidís retirar-se, s’ anul•laran els partits que aquesta parella hagi disputat.
Si alguna parella no fa tots els seus partits abans de la data estipulada (31/05/2015) els equips que no hagin jugat contra ells se’ls sumarà els punts com a guanyadors per 6-0 i 6-0 , a més a més, aquests seran penalitzats amb la pèrdua de 10 punts.
Tots els partits de la lliga regular seran al millor de 3 sets. Les semifinals i finals seran al millor de 3 sets.
En cas de que durant el transcurs de la partida, aquesta es tingués que aplaçar per qualsevol circumstància (mal temps, talls de llum, etc.) es repetirà íntegrament la partida.
En cas de lesió durant el transcurs d’ una partida (seguint les normes oficials), si la parella no pot acabar de disputar el partit, aquesta perdrà la partida i es donarà per acabada, amb victòria per 6-3 i 6-3 per l’ altre parella.
Cada parella s’ encarregarà de posar-se d’ acord amb la parella que no hagi disputat encara el partit per buscar un horari on es pugui disputar la confrontació. És important notificar, a l’ hora de fer la reserva, que aquesta és per disputar un partit de la lliga.
En cas de que una parella classificada entre les 4 primeres no trobi data per disputar les semifinals/finals donarà pas a la classificada en 5é lloc i així successivament.
En cas de que alguna parella no es presenti a jugar els quarts de final, les semifinals o les finals, es donarà com a guanyadora a la parella que si presenti o aquella que doni més opcions per trobar el dia per disputar el partit.
En cas de mal temps es canviarà la data de les finals a una altra encara per determinar.
La organització es guarda el dret de poder arbitrar en qualsevol conflicte que es generi.
La organització es guarda el dret a expulsar a aquells participants que causin desperfectes a les instal•lacions, que creïn mal ambient dins la competició o senzillament que es comportin de forma anti-esportiva.
Tots els partits es disputaran amb roba i calçat adequat per disputar-los, en cas contrari la organització es reserva el dret d’ anul•lar la partida.
La organització es guarda el dret d’ adaptar o modificar qualsevol d’ aquestes normes en cas de que, per al bon desenvolupament de la competició, fos necessari.