Master class de Ioga

  • Master class de Ioga

Que volem oferir-vos:

Classe de Ioga + Mindfulness, classe de 1 hora i mitja. Vine a provar una classe diferent, energètica per sentir la teva força i al mateix temps relaxant per sentir la teva concentració. Oberta a tots els nivells de pràctica. La classe consisteix en practicar unes seqüències de diferents postures de ioga on la respiració i la consciència corporal hi són la clau. La segona part de la classe són activitats Mindfulness "Atenció plena".
El Mindfulness és la capacitat que ens permet centrar-nos en el present d'una manera activa, i sent conscients de l'experiència que estem vivint. Els principis del Mindfulness són molt importants per els esportistes que estan practicant tan esports individuals com d’equip per tal de millorar la seva concentració i empatia cap als altres jugadors.

El YogaMusic és un programa original i poderós, el qual s'està aplicant internacionalment en escoles, centres de lleure, centres esportius, entre d'altres.
Aquesta classe combina la bellesa del ioga amb el poder motivador de la música, les cançons, les danses, les postures de ioga, titelles, instruments musicals, exercicis de respiració i de Mindfulness.

Qui és Mireia Canudas:

Actualment resident a Miami es dedica a ensenyar yoga tan a adults com infants. Esta treballant en un mètode super poderós que es diu YogaMusic, mètode bilingüe on a partir de la música, dansa, petites cançons ensenyem ioga i mindfulness a les escoles i centres esportius.
També ensenya ioga als adults, l’estil que ensenya es diu Vinyasa, això signfica que es dona molta importància a la respiració durant cada postura de ioga i també en cada transició de postures.

Ara farà 2 anys que està treballant i fent col-laboracions amb una botiga esportiva d’Andorra que es diu LOLË, i també el centreKi, és per aquest motiu que el cap de setmana del 21 i 22 de Novembre estarà ensenyant un curs certificat de 20 hores (nivell 1) de com ensenyar YogaMusic i Mindfulness.

Tallers o classes que fa:
-classe de ioga
-workshop/taller per explicar els principis bàsics del ioga.
-workshop de meditació i mindfulness.
-classe de yogaMusic (per nens i nenes i famílies)

El horari d' inici serà a les 10 i durant una hora i mitja pels grans i a les 12 i durant una hora pels més petits.

El preu 9 euros per la classe d' adults i 7 pels infants de 3 a 12 anys ( en cas d' apuntar dos germans el preu serà de 5 euros).

La master class tindrà lloc a les instal·lacions del Pàdel Cal Monestir, si us voleu apuntar podeu fer-ho a través del correu elèctrònic .(JavaScript debe estar activado para ver esta dirección de email) o al telèfon 630251784.