El Joc de les Fonts

  • El Joc de les Fonts
  • El Joc de les Fonts
  • El Joc de les Fonts

Us proposem una forma diferent de conèixer Cardona. A través del joc d’ orientació de les Fonts, podreu visitar tot el centre històric de Cardona, anant allà on les visites guiades no arriben.
A través del repte del joc (ja sigui en grup o en forma de competició) gaudireu d’ una estona molt agradable visitant la nostra vila.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Os proponemos una forma diferente de conocer Cardona. A través del juego de orientación de las Fuentes, podrá visitar todo el centro histórico de Cardona, yendo allí donde las visitas guiadas no llegan.
A través del reto del juego (ya sea en grupo o en forma de competición) disfrutará de un rato muy agradable visitando nuestra villa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We propose a different way of knowing Cardona. Through field orientation Fonts can visit all the historical center of Cardona, going where the tours do not reach.
Through the challenge of the game (either in groups or in competition) enjoyed a great time visiting our town.

Informació
+ On es Realitza l'Activitat?

L' activitat es realitza dins del casc antic de Cardona, amb la possibilitat de fer-ho extensiu a fonts del extraradi de la vila.


La actividad se realiza dentro del casco antiguo de Cardona, con la posibilidad de hacerlo extensivo a fuentes del extrarradio de la vila.


The activity takes place in the old town of Cardona, the ability to do extensive sources of the suburbs of the town.

+ L’activitat inclou:

Monitor / guia (opcional).
Mapes de situació.
Obsequis per la realització.


Monitor / guía (opcional).
Mapas de situación.
Obsequios por la realización


Monitor / guide (optional).
Situation maps.
Gifts for realization.


+ Què necessites per realitzar l’activitat?

Calçat comode.
Roba comode.

Calzado cómodo.
Ropa cómoda.


Comfortable shoes.
Comfortable clothes.

Contactar

Sol·licita informació d'aquesta activitat