Vª. SANT SILVESTRE

  • Vª. SANT SILVESTRE
  • Vª. SANT SILVESTRE
  • Vª. SANT SILVESTRE

El proper dia 28 de desembre organitzem la 5ª edició de la St. Silvestre a Cardona amb el repte de millorar les anteriors.

La cursa d' enguany serà popular-competitiva. Podreu venir a competir i tindrem trofetjos pels tres primers en categoria femenina i masculina i a l' hora podreu venir a fer-la de forma popular, podreu correr, caminar, fer marxa nòrdica.......

TOT ESTÀ ENCABUT EN LA NOSTRA SANT SILVESTRE.

Hi hauran 4 curses:

CURSES INFANTILS (POPULARS)

18:00................P3-P4-P5 (350 metres).
18:30................1r-2n-3r (750 metres).
19:00................4t-5è-6è (750 metres)

CURSA DELS GRANS (POPULAR-COMPETITIVA)

20:00................A PARTIR 12 ANYS (5400 metres).

La sortida i l' arribada de totes elles serà des de la Plaça de la Fira (davant de l' església de Cardona).


El recorregut de la cursa serà de 5400 metres i on la variant més significativa és la volta al Camí Nou, camí que envolta el castell, que aquest any està il·luminat, tot i que es recomana frontal, ja que la llum és un xic curta per tots aquells que vulgueu fer bones marques. TINDREM TAMBÉ UNA PETITA SORPRESA EN EL RECORREGUT D' AQUESTA EDICIÓ, JA QUE PASSAREM PER DINS DE LES NOVES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES A CARDONA.

PREUS:Els preus de les inscripcions són de 4 euros pels infantils, 9 euros pels grans anticipada i 13 euros el mateix dia en la cursa i 7'5 euros anticipada i 10 euros el mateix dia en la caminada popular.

INSCRIPCIONS:
Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al 626754734 o al 630251784. Per mail a .(JavaScript debe estar activado para ver esta dirección de email) o bé a traves de la web http://cardonaevents.com/index.php/site/con
REGLAMENT SANT SILVESTRE CARDONA 2018

Article primer.- CARDONAEVENTS/C.E. NORDICCARDONA, organitza la IV edició de la Cursa / Caminada Popular Sant Silvestre de Cardona 2018, prova atlètica a la qual tindrà accés qualsevol persona, sense distinció d'edat, sexe o nacionalitat.

Article segon.- El recorregut, d'una distància de 5.700 metres aproximadament, transcorrerà sobre un circuit urbà que haurà de ser cobert totalment pels atletes participants. Circuit no homologat, en ser una cursa popular.

Article tercer.- La celebració de la prova tindrà lloc el dia 28 de desembre de 2018. Donarà començament a les 18'30 hores les infantils i a les 20:00 la dels grans, amb sortida i meta a la Plaça de d’ Alt de la Fira de Cardona. El temps màxim de durada de la prova s'estableix en quaranta-cinc minuts els corredors i 1:30 minuts els marxadors.

Article quart.- La inscripció a la prova, la qual quedarà oberta des de l'1 de desembre, serà de 3 euros per als nens fins a 12 anys (nascuts des del 2004 en endavant) i de euros 10 pels corredors i 7 euros pels marxadors per a la resta de participants a la mateixa anticipada. El mateix dia serà de 12 els runners i 10 els marxadors. El termini d'inscripció finalitzarà a les 23'59 hores del dia 28 de desembre de 2018, les inscripcions es podran dur a https://runedia.mundodeportivo.com/carrera/iv-sant-silvestre-cardona-2017/201739429/
Recollint en aquests casos on-line els dorsals a la zona de sortida / meta des de les 18:00 fins 19:45 abans de l'hora de la sortida de la prova.
Fora de termini només s'admetran inscripcions el dia de la cursa fins a les 19,45 hores a la zona habilitada a la sortida.

Article cinquè.- Als tres primers classificats absoluts, homes i dones, l'organització els obsequiarà amb un trofeu acreditatiu de la seva classificació.
Tots els atletes inscrits que acabin la prova rebran una bossa del corredor, amb una samarreta tècnica i els obsequis que l'organització pugui demanar de les entitats col·laboradores. L'organització preveu un màxim de 150 inscrits / obsequis per als participants; en el cas de superar-se aquesta xifra es compensarà als participants amb obsequis de similars característiques.
La bossa del corredor s'entregarà en meta a l'entrada dels participants, i és obligatori que portin el dorsal en el moment del lliurament.

Article sisè.- L'únic punt d'avituallament s'ubicarà a la zona de meta. També s'ubicarà a la meta un servei de guarda-roba i de dutxes a les instal·lacions municipals.

Article setè.- L'organització declina qualsevol responsabilitat dels danys que la participació en aquesta prova pugui causar, derivar d'ella, o causar-se a si mateix, o a qualsevol participant.

Article vuitè.- Tots els atletes participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l'acceptació del contingut del present Reglament i el Plec de Descàrrec de Responsabilitats i Protecció de dades, declinant per l'Organització qualsevol responsabilitat relativa als corredors que participin en la prova sense dorsal o sense haver formalitzat degudament la seva inscripció.
Plec de Descàrrec de Responsabilitats i Protecció de dades Pel sol fet d'inscriure, el participant declara el següent: "Em trobo en estat de salut òptim per a participar a la Cursa Popular Sant Silvestre de Cardona 2017. A més, eximeixo de tota responsabilitat (que no siguin aquelles derivades de les assegurances obligatòries contractats) a l'Organització, patrocinadors o altres institucions participants davant de qualsevol accident o lesió que pogués patir abans, durant i / o després de l'esdeveniment esportiu, renunciant des de ja a qualsevol acció legal contra de qualsevol d'aquestes entitats. Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en la mesura possible amb l'Organització, per evitar accidents personals. Autoritzo més al fet que l'Organització faig ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en què pugui figurar, acceptant la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i / o Internet, sense esperar pagament, compensació o cap retribució per aquest concepte”.
Article novè. Qualsevol possible reclamació haurà de ser formulada davant l'àrbitre de la prova, per part de l'interessat o persona que el representi, en el termini màxim de 30 minuts després de la lectura, per megafonia, dels resultats oficials de la prova. Caldrà adjuntar un dipòsit de 60 euros a la reclamació.

Informació
+ On es Realitza l'Activitat?

Podeu veure la ruta i el perfil a:

https://www.endomondo.com/users/8967612/workouts/836182900
https://www.facebook.com/cardonaevents/photos/gm.225127534565467/1825589801010061/?type=3&theater

+ L’activitat inclou:

- TROFEIG PELS TRES PRIMERS EN CATEGORIA ABSOLUTA FEMENINA I MASCULINA.
-OBSEQUI PER A TOTS ELS PARTICIPANTS.
- AVITUALLAMENT AL FINALITZAR.
- SORTEIG ENTRE TOTS ELS PARTICIPANTS


+ Què necessites per realitzar l’activitat?

PORTAR FRONTAL PER TENIR MÉS VISIBILITAT.

Contactar

Sol·licita informació d'aquesta activitat

Vídeo