Orientació Joc Tresors del Setge

 • Orientació Joc Tresors del Setge
 • Orientació Joc Tresors del Setge
 • Orientació Joc Tresors del Setge

“Soc el sergent Josep Selvans, voluntari Miquelet, cardoní de naixement i .........”
Així es comença en joc del Tresors de Cardona.
Us volem oferir una forma diferent per gaudir de Cardona i la seva història. Tresors de Cardona és un joc de pistes i d’ orientació senzill i apte per a tots els públics, que es desenvolupa per la nostra vila i que ens portarà a visitar tots els racons meravellosos que hi ha a Cardona.
De la ma del Sergent Selvans i de l’ espia borbònic Luís Sancho (personatges de ficció )viu una aventura emocionant cercant els tresors de Cardona. Amb ells, seguirem el fets que van succeir duran el setge de Cardona. Mitjançant aquests dos personatges, el joc ens transportarà als mesos de novembre i desembre de 1711, que va ser quan Cardona i els seus vilatans, van inscriure el seu nom en la història del nostre país.


Tots el públics ideal families.
Durada: 2/3 hores.

..................................................................................................................................................................................

"Soy el sargento José Selvans, voluntario Miguelete, Cardonino de nacimiento y ........."
Así se empieza en juego del Tesoros de Cardona.
Queremos ofrecer una forma diferente para disfrutar de Cardona y su historia. Tesoros de Cardona es un juego de orientación sencillo y apto para todos los públicos, que se desarrolla por nuestra villa y que nos llevará a visitar todos los rincones maravillosos que hay en Cardona.
De la mano del Sargento Selvans y del espía borbónico Luís Sancho (personajes de ficción) vive una aventura emocionante buscando los tesoros de Cardona. Con ellos, seguiremos el hechos que sucedieron llevarán el sitio de Cardona. Mediante estos dos personajes, el juego nos transportará a los meses de noviembre y diciembre de 1711, que fue cuando Cardona y sus aldeanos, inscribieron su nombre en la historia de nuestro país.


Todos los públicos ideal familias.
Duración: 2/3 horas.

................................................................................................................................................................

"I am Sergeant Joseph Selvan voluntary Miquelet Cardona birth ........."
So begins the game Treasures of Cardona.
We want to offer a different way to enjoy Cardona and its history. Cardona is a game Treasures guidance simple and suitable for all ages, developed by our town and take us to visit all the wonderful places that are in Cardona.
Sergeant Selvan the hand and the spy Bourbon Luís Sancho (fictional characters) live an exciting adventure in search of treasures Cardona. With them, we will take the events that took place the siege of Cardona. Through these two characters, the game will transport the months of November and December 1711, which was when Cardona and his villagers, who registered his name in the history of our country.


All public ideal families.
Duration: 2/3 hours.Informació
+ On es Realitza l'Activitat?

Cardona
Sortides: Plaça de la Fira. Davant de la estàtua a Borrell II.

Cardona
Salidas: Plaza de la Feria. Ante la estatua a Borrell II


Cardona
Departures: Fair Plaza. In front of the statue Borrell II

+ L’activitat inclou:

Monitor Guia Professional
Tot el material necessari per realitzar l' activitat.

Monitor Professional Guide
All materials necessary to perform the activity.

+ Què necessites per realitzar l’activitat?

Roba còmode i aigua.

Ropa cómoda y agua.

Comfortable clothes and water.

Preus
 • 1 persona
 • 30
 • 2 persones
 • 40
 • 3 persones
 • 45
 • 4 persones
 • 48
 • 5 persones
 • 55

Contactar

Sol·licita informació d'aquesta activitat