Sortida Natural Cardona

  • Sortida Natural Cardona

Referència: AC244TS
- Vols gaudir d’ una experiència inoblidable a l’ entorn de Cardona?. Nosaltres et volem oferir la possibilitat d’ estar en contacte directe amb la natura. Amb una ruta de senderisme que també es pot fer amb Marxa Nòrdica i que ha estat ideada per a tots els públics, et volem portar a llocs que tan sols surten a les postals, veure i gaudir de paisatges únics al mon, ja que gaudiràs de la muntanya de sal en comunió amb el Castell de Cardona i amb la mateixa natura
Gaudiràs d’ un recorregut que no es pot fer amb vehicle i faràs part d’ una ruta saludable ideada per la Fundació She del Doctor Valentí Fuster, qui és considerat el millor cardiòleg a nivell mundial.
Els nostres guies t’ acompanyaran i t’ explicaran les característiques úniques que es donen a Cardona i que fan del nostre poble i la seva muntanya de sal un destí únic per visitar.
Reserva la teva experiència a :

http://entrades.cardonaturisme.cat/ca/producte/activitat%20a%20la%20natura- ¿Quieres disfrutar de una experiencia inolvidable en el entorno de Cardona ?. Nosotros te queremos ofrecer la posibilidad de estar en contacto directo con la naturaleza. Con una ruta de senderismo que también se puede hacer con Marcha Nórdica y que ha sido ideada para todos los públicos, queremos llevar a lugares que sólo salen en las postales, ver y disfrutar de paisajes únicos en el mundo, ya que disfrutarás de la montaña de sal en comunión con el Castillo de Cardona y con la misma naturaleza
Disfrutarás de un recorrido que no se puede hacer con vehículo y harás parte de una ruta saludable ideada por la Fundación She del Doctor Valentín Fuster, quien es considerado el mejor cardiólogo a nivel mundial.
Nuestros guías te acompañarán y te explicarán las características únicas que se dan en Cardona y que hacen de nuestro pueblo y su montaña de sal un destino único para visitar.

Reserva tu experiencia en

http://entrades.cardonaturisme.cat/ca/producte/activitat%20a%20la%20natura
- Want to enjoy an unforgettable experience in the environment Cardona ?. We want to offer you the possibility to be in direct contact with nature. With a hiking trail that can also be done with Nordic and has been designed for everyone, we want to bring to places that only go to the post, watch and enjoy unique landscapes in the world, because you'll enjoy Mountain salt in communion with the Cardona Castle and the same nature
Enjoy a route that can’ t be done with the vehicle and you will part of a healthy route devised by the Foundation of Dr. Valentin Fuster She, who is considered the best cardiologist in the world.
Our guides accompany you and explain it unique characteristics that occur in Cardona and make our people and their mountain of salt a unique destination to visit.

Reserve your experience:
http://entrades.cardonaturisme.cat/ca/producte/activitat%20a%20la%20natura

Informació, Estat: open
+ On es realitza l'activitat?

Informació Pràctica:
Durada: 50 minuts aproximadament
Distància: 2.,4 Km
Desnivell: 200 m


Información Práctica:
Duración: 50 minutos aproximadamente
Distancia: 2., 4 Km
Desnivel: 200 m


Practical Information:
Duration: 50 minutes
Distance: 2, 4 Km
Slope: 200 m

+ Què necessites per realitzar l’activitat?

Recomanacions: Portar calçat comode i adecuat per caminar per pistes.
Beguda (aigua o begudes isotòniques).
Roba còmode i transpirable.


Recomendaciones: Llevar calzado cómodo y adecuado para caminar por pistas.
Bebida (agua o bebidas isotónicas).
Ropa cómoda y transpirable.


Recommendations: Wear comfortable shoes suitable for walking tracks.
Drink (water or sports drinks).
Comfortable and breathable clothing.

Apunta't en aquesta activitat