Cardona Urban Trail 1252G

  • Cardona Urban Trail 1252G
  • Cardona Urban Trail 1252G
  • Cardona Urban Trail 1252G

La CARDONA URBAN TRAIL 1252G és una cursa organitzada per l' Associació de Botiguers i Comercians de Cardona UBIC amb motiu de la fira d' hivern de la ganga.

Cursa amb un format novedós, urbana i circular. I el que és més peculiar, el recorregut consta de 1252 graons i amb una distància de 7120 metres, amb 600 metres de desnivell.

La sortida serà esglaonada (per calaixons), perqué els participants no trobin embusos en la zona d' escales.

La cursa serà cronometrada amb xips.

SERÀ NECESSARI L' US DE FRONTAL, JA QUE HI HAURAN ALGUNES ZONES POC O GENS IL·LUMINADES.

La data serà el proper 8 de febrer a les 17:30 amb el repte de ser un referent en aquest tipus de curses.

La cursa serà competitiva. Podreu venir a competir i tindrem trofetjos pels tres primers en categoria femenina i masculina.La sortida i l' arribada de totes elles serà des de la Plaça del Mercat (davant de l' església de Cardona).

Els preus de les inscripcions són de 12 euros pels grans anticipada i 15 euros el mateix dia en la cursa.

AQuest any tenim la novetat de que hem obert curses infantils a les 16:30 amb preu de 5 eu.

INSCRIPCIONS:
Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al 630251784. Per mail a .(JavaScript debe estar activado para ver esta dirección de email) o bé a traves de la web http://cardonaevents.com/index.php/site/con
REGLAMENT URBAN TRAIL CARDONA 2019

Article primer.- ubic CARDONA, organitza la 1ª edició de la Cursa CARDONA URBAN TRAIL 1452G de Cardona 2019, prova atlètica a la qual tindrà accés qualsevol persona, sense distinció d'edat, sexe o nacionalitat.

Article segon.- El recorregut, d'una distància de 7120 metres aproximadament, transcorrerà sobre un circuit urbà que haurà de ser cobert totalment pels atletes participants. Circuit no homologat, en ser una cursa popular.

Article tercer.- La celebració de la prova tindrà lloc el dia 08 de FEBRER de 2019. Donarà començament a les 17'30 hores, amb sortida i meta a la Plaça del Mercat de Cardona. El temps màxim de durada de la prova s'estableix en noranta minuts els corredors.

Article quart.- La inscripció a la prova, la qual quedarà oberta des de 15 gener, i serà 12 eu.antuicipada i 15 eu el mateix dia.pels El termini d'inscripció finalitzarà a les 23'59 hores del dia 15 de gener de 2019, les inscripcions es podran dur a terme a https://runedia.mundodeportivo.com/carrera/cardona-urban-trail-1252g-2019/201952377/
Recollint en aquests casos on-line els dorsals a la zona de sortida / meta des de les 16:00 fins 17:15 abans de l'hora de la sortida de la prova.
Fora de termini només s'admetran inscripcions el dia de la cursa fins a les 17:15 hores a la zona habilitada a la sortida.

Article cinquè.- Als tres primers classificats absoluts, homes i dones, l'organització els obsequiarà amb un trofeu acreditatiu de la seva classificació.
Tots els atletes inscrits que acabin la prova rebran una bossa del corredor, amb una samarreta tècnica i els obsequis que l'organització pugui demanar de les entitats col•laboradores. L'organització preveu un màxim de 150 inscrits / obsequis per als participants; en el cas de superar-se aquesta xifra es compensarà als participants amb obsequis de similars característiques.
La bossa del corredor s'entregarà en meta a l'entrada dels participants, i és obligatori que portin el dorsal en el moment del lliurament.

Article sisè.- L'únic punt d'avituallament s'ubicarà a la zona de meta. També s'ubicarà a la meta un servei de guarda-roba i de dutxes a les instal•lacions municipals.

Article setè.- L'organització declina qualsevol responsabilitat dels danys que la participació en aquesta prova pugui causar, derivar d'ella, o causar-se a si mateix, o a qualsevol participant.

Article vuitè.- Tots els atletes participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l'acceptació del contingut del present Reglament i el Plec de Descàrrec de Responsabilitats i Protecció de dades, declinant per l'Organització qualsevol responsabilitat relativa als corredors que participin en la prova sense dorsal o sense haver formalitzat degudament la seva inscripció.
Plec de Descàrrec de Responsabilitats i Protecció de dades Pel sol fet d'inscriure, el participant declara el següent: "Em trobo en estat de salut òptim per a participar a la Cursa Urban Trail Cardona 1452G. A més, eximeixo de tota responsabilitat (que no siguin aquelles derivades de les assegurances obligatòries contractats) a l'Organització, patrocinadors o altres institucions participants davant de qualsevol accident o lesió que pogués patir abans, durant i / o després de l'esdeveniment esportiu, renunciant des de ja a qualsevol acció legal contra de qualsevol d'aquestes entitats. Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en la mesura possible amb l'Organització, per evitar accidents personals. Autoritzo més al fet que l'Organització faig ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en què pugui figurar, acceptant la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i / o Internet, sense esperar pagament, compensació o cap retribució per aquest concepte”.

Article novè. Varis: La sortida es donarà segons ordre d' inscripció. En cas de que dos participanmts facin el mateix temps, la classificació es decidirà amb moneda a l' aire. Recordar que saltar-se el recorregut serà motiu de desqualificació.

Article desè. Qualsevol possible reclamació haurà de ser formulada davant l'àrbitre de la prova, per part de l'interessat o persona que el representi, en el termini màxim de 30 minuts després de la lectura, per megafonia, dels resultats oficials de la prova. Caldrà adjuntar un dipòsit de 60 euros a la reclamació.

Informació
+ L’activitat inclou:

- TROFEIG PELS TRES PRIMERS EN CATEGORIA ABSOLUTA FEMENINA I MASCULINA.
- OBSEQUI PER A TOTS ELS PARTICIPANTS.
- AVITUALLAMENT AL MIG I AL FINALITZAR.
- SORTEIG ENTRE TOTS ELS PARTICIPANTS

+ Què necessites per realitzar l’activitat?

PORTAR FRONTAL PER TENIR MÉS VISIBILITAT.

Contactar

Sol·licita informació d'aquesta activitat

Vídeo