CrazyFootball

  • CrazyFootball
  • CrazyFootball
  • CrazyFootball

Vols divertir-te amb els teus amics, familiars, companys de feina…, doncs no dubtis en triar la opció de CRAZY FOOTBALL. Un nou esport que et farà passar una estona molt divertida. Jugaràs el partit més boig de la teva vida, allà on tu vulguis.
Un esport original, desestresant i divertit, és la última alternativa coneguda dins de la gran gamma d'activitats d'oci, equip de construcció, activitats originals i divertides per a comiats de solters (Les sortides mixtes, són una experiència conjunta inoblidable), aniversaris, festes infantils i jornades lúdiques-esportives. Es pot realitzar entre 8 i 28 participants.

Veien les imatges, permet que la gent es faci una idea més clara de les peculiaritats que té l'esport en si. Per a totes aquelles persones que estimen col·leccionar experiències i que persegueixen gaudir de la pràctica de noves activitats i sensacions. És un esport innovador i original de principi a fi, és el que es porta totes les paperetes per guanyar a l'hora d'elegir una activitat diferent.
Amb amics, en família, juntament amb companys de feina, sempre hi ha un moment en què vulguem desconnectar i fer activitats dispares amb tots ells ja sigui en vacances, en cap de setmana o un dia festiu. En totes aquestes ocasions, el CRAZY FOOTBALL té cabuda i ens garanteix una experiència de viure més entretinguda, amb moltes d'anècdotes divertides i llunyanes de les obligacions i exigències del dia a dia.

..................................................................................................

Quieres divertirte con tus amigos, familiares, compañeros de trabajo ..., pues no dudes en elegir la opción de CRAZY FOOTBALL. Un nuevo deporte que te hará pasar un rato muy divertido. Jugarás el partido más loco de tu vida, allí donde quieras.
Un deporte original, desestresante y divertido, es la última alternativa conocida dentro de la gran gama de actividades de ocio, equipo de construcción, actividades originales y divertidas para despedidas de solteros (Las salidas mixtas, son una experiencia conjunta inolvidable), cumpleaños, fiestas infantiles y jornadas lúdicas-deportivas. Se puede realizar entre 8 y 28 participantes.

Veían las imágenes, permite que la gente se haga una idea más clara de las peculiaridades que tiene el deporte en sí. Para todas aquellas personas que aman coleccionar experiencias y que persiguen disfrutar de la práctica de nuevas actividades y sensaciones. Es un deporte innovador y original de principio a fin, es lo que se lleva todas las papeletas para ganar a la hora de elegir una actividad diferente.
Con amigos, en familia, junto con compañeros de trabajo, siempre hay un momento en que queramos desconectar y hacer actividades disparas con todos ellos ya sea en vacaciones, en fin de semana o un día festivo. En todas estas ocasiones, el CRAZY FOOTBALL tiene cabida y nos garantiza una experiencia de vivir más entretenida, con muchas de anécdotas divertidas y lejanas de las obligaciones y exigencias del día a día.

..........................................................................................


You want to have fun with your friends, relatives, co-workers ... so do not hesitate to choose the CRAZY FOOTBALL option. A new sport that will make you have a fun time. You will play the crazier game of your life, wherever you want.
An original sport, striking and fun, is the last known alternative within the great range of leisure activities, construction equipment, original and fun activities for bachelor parties (Mixed Exits, are an unforgettable joint experience), anniversaries, children's parties and leisure-sports events. It can be done between 8 and 28 participants.

They saw the images, it allows people to get a clearer idea of ​​the peculiarities of sport itself. For all those who love to collect experiences and who seek to enjoy the practice of new activities and sensations. It is an innovative and original sport from start to finish, it is the one that takes all the ballots to win when choosing a different activity.
With friends, in family, along with co-workers, there is always a time when we want to disconnect and do different activities with them either on holidays, on a weekend or on a holiday. On all these occasions, the CRAZY FOOTBALL has room and guarantees a more entertaining experience to live, with many fun and distant anecdotes of the obligations and demands of everyday life

Informació
+ Què necessites per realitzar l’activitat?

Roba còmoda i calçat adequat per practicar l'activitat.

Ropa cómoda y calzado adecuado para practicar la actividad.

Convenient clothing and footwear suitable for practicing activity.

Preus
  • 1 persona
  • 20 eu. per persona i hora.

Contactar

Sol·licita informació d'aquesta activitat