TIR AMB ARC

  • TIR AMB ARC

Per sentir-se com un autèntic indi o com un Robin Hood......, aquesta activitat posarà a prova la nostra habilitat i destresa amb l'arc i les fletxes en una diana fixa. El tir amb arc requereix precisió, punteria i concentració. És una activitat molt relaxant que permet estar en contacte amb la natura al mateix temps que es realitza una activitat física.
Els monitors l'assessoraran en com iniciar-se en l'art del tir amb arc.

........................................................................................................................................................................................................

To feel like a real Indian or a Robin Hood ......, this activity will test our ability and dexterity with the bow and arrows in a fixed target. Archery requires precision, aim and concentration. It is a very relaxing activity that allows you to be in touch with nature while doing physical activity.
The monitors will advise you on how to start the art of archery.

......................................................................................................................................................................................................

Para sentirse como un auténtico indio o como un Robin Hood ......, esta actividad pondrá a prueba nuestra habilidad y destreza con el arco y las flechas en una diana fija. El tiro con arco requiere precisión, puntería y concentración. Es una actividad muy relajante que permite estar en contacto con la naturaleza a la vez que se realiza una actividad física.
Los monitores le asesorarán en cómo iniciarse en el arte del tiro con arco.

Informació
Preus
  • 1 persona
  • Desde 17 eu. por persona + 5 eu. por flecha rota

Contactar

Sol·licita informació d'aquesta activitat